قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سالمندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین
سرخط خبرها

ورود سامانه بارشی به کشور | کاهش دما در نیمه شمالی (۵ اسفند ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۳۴۷۱
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۳
ورود سامانه بارشی به کشور | کاهش دما در نیمه شمالی (۵ اسفند ۱۴۰۲)
رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: ورود سامانه بارشی به کشور در اکثر استان‌هاپیش‌بینی می‌شود همچنین تا اواسط هفته با کاهش دما در نیمه شمالی مواجه خواهیم بود.

به گزارش شهرآرانیوز، صادق ضیاییان در خصوص شرایط جوی کشور، اظهارکرد: شنبه (۵ اسفند) با ورود سامانه بارشی به کشور در اکثر استان‌ها به جز خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و هرمزگان ابرناکی، بارش باران و برف همراه با وزش باد و کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

وی ادامه داد: در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش به‌صورت برف و در جنوب کشور رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید انتظار می‌رود. در غرب مازندران، گیلان و غرب فارس بارش شدت خواهد داشت.

ضیاییان گفت: یکشنبه (۶ اسفند) گستره بارندگی همراه با کاهش محسوس دما کل کشور را فرا می‌گیرد همچنین در گیلان، مازندران، قم، اصفهان، غرب یزد، چهار محال و بختیاری، مرکز فارس، نیمه شمالی کرمان و سیستان و بلوچستان شرق خراسان جنوبی بارش شدت خواهد داشت.

دوشنبه (۷ اسفند) در نوار غربی و جنوب کشور ابرناکی و بارش کاهش می‌یابد و در سایر مناطق بارش برف و باران ادامه می‌یابد. در جنوب سیستان و بلوچستان رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید انتظار می‌رود و این سامانه در اواخر وقت از شرق کشور خارج می‌شود.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ادامه گفت: سه شنبه (۸ اسفند) در استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و شمالی و دامنه‌های جنوبی البرز، همچنین در غرب سواحل دریای خزر افزایش ابر و بارش پراکنده رخ می‌دهد.

وی در ادامه گفت: چهارشنبه (۹ اسفند) با ورود سامانه بارشی جدیدی از جنوب غرب به کشور به‌تدریج بارش برف و باران در کل نوار غربی و نیمه جنوبی کشور آغاز می‌شود.

ضیاییان اضافه کرد: شنبه در بوشهر و شرق سمنان، یکشنبه در مناطقی از شمال شرق، شرق و جنوب شرق و دوشنبه در نوار شرقی کشور، در بعضی از ساعت‌ها وزش باد نسبتا شدید انتظار می‌رود. همچنین از شنبه تا دوشنبه در بیشتر مناطق واقع در نیمه شمالی کشور دما بین ۶ تا ۱۰ درجه کاهش می‌یابد.

وی ادامه داد: امروز دریای خزر و خلیج فارس روز‌های یکشنبه و دوشنبه دریای خزره خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان و روز سه شنبه (۸ اسفند) خلیج فارس و مناطق شرقی دریای عمان مواج خواهد بود.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۶ اسفند) ابری و مه‌آلود، همراه با بارش باران و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱ و حداکثر دمای ۴ درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (۷ اسفند) نیمه ابری تا ابری، در بعضی ساعت‌ها بارش باران و وزش باد برف با حداقل دمای ۱- و حداکثر دمای ۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا اردبیل و همدان با کمینه ۱۲- درجه سانتیگراد و بندرعباس با بیشینه دمای ۲۶ و ۲۷ درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرمترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->